All kids are YoungKingz!

Wij geloven dat elk kind talenten heeft.  De rechten en kansen om die te kunnen ontwikkelen is waar YoungKingz voor staat. In iedereen schuilt een jonge koning of koningin.

Organisatie

YoungKingz is een organisatie die zich richt op kind en kleding, geïnspireerd door talent. Wij willen de ontwikkeling van jongeren positief stimuleren. Daarnaast duikt YK niet weg voor de problematiek onder de jeugd. Vanuit deze uitgangspunten vindt YoungKingz dat jongeren de mogelijkheid moeten krijgen om hun talenten te kunnen ontdekken en zich daarin kunnen ontwikkelen.

Wij geloven dat elk kind een jonge koning(in) is en elk kind moet kunnen rekenen op ondersteuning om zichzelf te kunnen ontplooien tot koning(in). In de eerste jaren richt YoungKingz zich op de ‘vergeten’ kinderen. Wij willen deze kwetsbare kinderen helpen. Met onze kledingcollectie steunen wij Het Vergeten Kind. In de toekomst willen we middels persoonlijke begeleiding en coaching de kinderen helpen een toekomst te bouwen. Daarnaast wil YoungKingz zich focussen op het organiseren van evenementen waarbij we kinderen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

YoungKingz is een groeiend high-end fashion merk met de focus op kleding en kind.